Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
G Force Development
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Balsam motor organometalic Tablet Pack of EnviroTabs
180 lei
Brand
2015
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
EnviroTabs este un balsam organometalic care acționeaza ca un catalizator în camera de ardere. Acest catalizator permite arderea combustibilului mai complet in interiorul motorului si prin urmare, combustibilul nu se risipeste in galeria de evacuare.

EnviroTabs poate mari economia de combustibil, crește puterea motorului și reduce emisiile prin crearea unui strat de foarte subțire în camera de ardere a motorului, permițând combustibilului sa arda mai complet.
​
EnviroTabs provoacă o reactie chimica ce permite particolelor de carburant sa ardă la o temperatura mai joasa.

EnviroTabs schimbă caracteristicile de absorbție de caldura ale suprafetei de metal. NOTA: Cea mai mare pierdere in eficienta unui motor de automobil este pierderea de caldura. Caldura este energia degajata de amestecul de combustibil si aer care, prin producerea maximumului de caldura, declanseaza expansiunea utilizata la actionarea autovehiculului. Peretii si capatul cilindrului sunt răciți cu apa, iar pistoanele sunt racite cu ulei.

Invelisul protector foarte subtire impiedica transferul de caldură radiantă. Acest lucru inseamna o temperatura de ardere mai mare, expansiune mai mare si mai multă putere cu emisii reduse. Prin creșterea arderii in camera de ardere (mai corect dupa-ardere), performanta poate fi marită, in timp ce se reduc consumul de combustibil si emisiile de gaze nocive. Recuperarea de caldură este cea mai bună metodă, unica, care poate reduce emisiile de gaze nocive, crește economia de combustibil, imbunatateste performanta motorului si prelungeste durata de viata a uleiului si a motorului.

* Rezultate apar de obicei dupa 3-6 tancuri (rezervoare), datorită perioadei de tratare , in functie si de uzura masinii dumneavoastra.
Din Gura in Gura